Thursday, November 26, 2009

Lupa!

Posted by emaduel at 1:12 PM
Aku tak tau la nape lately ni aku jadi sangat2 pelupa.Aku bole lupa kat mane aku letak kunci kete, jam and banyak lagi..and yang paling menngerunkan aku ble da effect keje aku..hah..what's going on isma? hey, wake up!Aku realize penyakit aku ni become worse bile bos aku yang bgtau..she noticed that i can't recall the number, machine type and bnyak lagi la..eventho im familiar with that. So it should be no problem to provide everything..Dan menjadi parah lagi bile manager2 dept.lain noticed the same thing..
S:Hey isma, what is the gap between current and actual

Me:[Terkebil2 nak jawab]...i can't recall the number now!tak ingat langsung...aku pun slumber je jawab..sorry i can't remember now..will let u know soon.

S: Hey, what happen to u hah?[muka die cam ****] je

aarrrrgghhh aku rase nak tumbuk2 je muka die even i know that is my mistake tp tak kire lahhh..tak yah la buat muka camtu kan?...in other hand, aku bertambah takut..aku tak nak la jadi pelupa or nyanyuk ke..da la muda lagi..ape ni??aku makan semut bnyak sangat ke jadi cani..

p/s:Very down today :( arrgghhh

4 comments on "Lupa!"

annie on November 29, 2009 at 10:51 AM said...

hahha!..same wif me!
slalu sgt lupa,kdg2 tu tension je bile kunci keta n jam tak ingat letak mane n time tu mmg nk cepat, pdhal tak sampai seminit letak..aduh!!

Lg tension bile something yg kite br bace, sok nk meeting, time tu la lupe.rs nk hentak2 je kpl ni, knpla cepat sgt lupe...

isma said...

ha tu la..
sekarang ni lupe ni makin jadi2 lak..ehehe..
nk kna tuka lifestyle nih

annie on November 30, 2009 at 2:18 PM said...

lifestyle cane tu??

isma said...

isma rase sbb makanan isma kot...
dlu ms blaja isma tak sentuh maggi pun tapi skarang macm bnyak gle je makan..i must stop eat maggi :)
and kena rajin2 jog..bila badan sihat,otak cergas senang nak fokus2 ni..andaian je ni :)

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal