Thursday, December 3, 2009

Cancel

Posted by emaduel at 10:35 PM
Guys,you know what?actually there is should have dialog session between me,my boss and MD.Korang tau kan?Aku da cite in last entry.But you guess what?Last minute cancel..Hampehh tul..punye la member tu tak tdo malam pikir nak pakai baju ape,kenapa MD nak jumpe aku ni?..haihhh[tapi takde la pikir mane pun..weee]..skali die cancel..ape da..opps not cancel but postponed..die tak tau ke aku ni da ready nak date ngn die..Ready ke?hahha..But,it covers by farewell party..at least it is not such a waste aku bergaya hari ni..Aishah,pja,abc and all my blog readers,here i share my latest photo..oh before that,photo session run smoothly as planned..hee

Below is my kakak2 here..see?they are very sporting kan?

p/s:pls excuse the date in the pix..salah setting da...

9 comments on "Cancel"

abcdef on December 4, 2009 at 12:24 AM said...

Sakan ko bergaya eh ha2

Isma said...

ooo..itu sudah semestinya :D

abcdef on December 4, 2009 at 9:53 AM said...

padahal dtg mase reunion aritu berhingus jek ha2

Isma said...

elllo....bergaya jugak ape?
eeeiii

~ismawani~ on December 5, 2009 at 8:26 AM said...

bergayanyer cik isma:)

Isma said...

hehehe nak jumpe MD kena la bergaya skit..haha..nk cari confidence :D

norhaizan on December 5, 2009 at 1:28 PM said...

hihi..sakan bergaya..nasib boleh cover..

Isma said...

Norhaizan...hehe tau takpe nasib baik ader farewell party..kalo tak sia2 je bergaya..ehehe

Isma said...

Norhaizan...hehe tau takpe nasib baik ader farewell party..kalo tak sia2 je bergaya..ehehe

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal