Sunday, December 27, 2009

Hari2 terakhir 2009

Posted by emaduel at 11:50 PM
Hi guys..how's yr weekend?my weekend is sooo great..hehe

Cerita on 25dec..

I and family have spent a great time.We went to waterfall..we do love waterfall..At first our plan is go to Ulu Yam..sampai2 alamak ramai la plak..kiteorang tak suke tempat ramai2 orang ni..heee tak privacy la..then my mum suggest pergi kolam air panas je..sampai2 sane..lagi ramai manusia...rase macm hurmm tak der tempat da la nak rendam kaki ngn air panas...then kiteorang jalan2 without any direction and eh what is this place..so nice hah..yeah kiteorang sampai kat waterfall yang kiteorang rasa tak ramai lagi tau..name pun takder and tak ramai orang..yes we like it!3 jam berendam dalam air yang sejuk n dalam..memang best..and menjadikan best nye lagi bile we spent time together;6 of us...slalunye mesti tak cukup corumn..sorang ade class la,keje la or training but not today..so enjoy sepuas2 nye..our pic can tell how we were happy on that day:



26 Dec...

we went to Wangsa Walk Mall..Mall ni baru je bukak..errr im not sure when but i think the mall is great....kedai kasut die bnyak gle and bnyak kedai dalam tu buat opening promotion yang bole buat aku pitam sbb gaji+bonus tak dapat lagi..uwwaaaa..bile nak dapat ni...pergi 2nd floor wow..ada bowling center la..and ada promotion gak..1 game free 1 game..tapi manusia penuh gila dalam tu..jalan2 lagi..eh gsc will coming soon?bile??january 2010?wow hebat gle..so after this kalo nak tengok movie after office hr should be no prob la..just 15 mins from my office and yahoo!!snang nak release tension cani.heee...jalan2 lagi ada gadjet center..broadband+lappy+handset..wow,,besh2...aku da berangan2 da shopping kat sini..heaven...heaven..weeee

27 Dec..

Pagi2 to afternoon..just meet customers..ada yang order Nutrimeal..ada yang order Essential+Proflavanol untuk kencing manis and darah tinggi for her parents..chitchat and makan2 aku terus gi jalan2..hehehe..shopping time kat midvalley..alamak bukan shopping..window shopping la..hoho..dalam hati menyumpah2 je bile nak bonus ni..oh tak bole tahan la macam ni....

begitulah cerita aktiviti2 aku di hari krismas and weekend..how about u?share with me :)

p/s:alaaaa esook da isnin ke??kena datang kerja ke?tak datang bole tak?hoho

4 comments on "Hari2 terakhir 2009"

ieda on December 28, 2009 at 9:54 PM said...

kenangan itu penting .. simpan ia sebagai permulaan di tahun baru ...

Isma said...

yes..amat bermakna..

nn on December 30, 2009 at 10:48 PM said...

membencikan kan bila sale bersepah tapi tak ada duit :(

Isma said...

tau takpe...rase macm nak gugur je jantung..heee

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal