Thursday, December 24, 2009

Aku dan Bawang Merah

Posted by emaduel at 9:41 PM
Hi guys,sorry for keep this blog not updated..im soooo bz lately like im the busiest person right now.

Hehe...Update je terus nak masuk contest..aishh...kali ni this organised by vrdesign..sebenarnye da lama plan nak join but since there is a lot of thing need to be settle down :) so only today i can publish it!




ok..Ini cerita Aku dan Bawang Merah..

Bawang Merah,kite hadapi sama2 segalanya..start from we met until now..at certain time u challenge my limit...macm2 kan bawang merah?first telinga patah la,pastu air kering keluar asap2..cuak gile mase tu.pastu wiring problem...brake problem..bateri kong..aircond problem..sampai aku da nangis2 da..rase frustrated gile..Walaupun sekarang aku macm endah tak endah je ngn kau tapi in deep my heart u are my everything..aku saaayang sangat kat ko..bile nak beli keta baru pun pk dua tiga kali errr more than 100 times sbnarnye..sbb aku sayangggg sangatttt kat kau...sbb ko jugak penyelamat untuk ku..banyak jasa kau kat aku..dengan kau la aku pergi kerja..hantar adek2 n mak aku gi keje..jumpe customer,ronggeng2 ngan kawan..shopping..heee..soo jangan risau ye bawang merah..as long as u gv me a good service,i'll do the same thing..aku hantar ko gi service,mandi kan kau..polish bagi berkilat2..ok?deal?hehe...stick wif u forever..

hehe..ni la cerita Aku and Bawang Merah...if ader pink aku pilih warna pink tapi tak ada..tapi cube tgk barang dalam kereta..suma color pink tau..tetap tak dilupakan :)tapi kalo pink tak jadi la plak aku dan bawang merah kan?hehe

aku rase macam banyak la pulak gambo aku tu..itu maksudnya memang aku sayanggg gile kat bawang merah ni..

ok..daaa


p/s:Today;24 Dec is my mum's birthday..Happy Birthday Mak

0 comments on "Aku dan Bawang Merah"

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal