Thursday, December 10, 2009

Nasuha's Giveaway

Posted by emaduel at 2:40 PM

heee...this is my 2nd contest..just give it a try..dalam bnyak2 bnda dalam gambar tu ape yang korang terliur sangat?cadburry tu?heee..aku tak terliur..aku tak nak ape2 da..aku just nak yang ni je..1 set SWEET TREAT..pls nasuha..pls,i nak yang tu je..i tak nak yang lain da..pls..pls...hee..serius kalo korang browse her page..tgk kad2 die memang bole menangis la...haha..and what the most i like her design is,she use pink color in her design..i loikee...so sweet..dengan kekreatifan yang die ader..everything looks wow...no word can describe her talent..ok..ni antara her design that i love most:


p/s actually aku minat semuuaaa design yang ader..ni bukan kes membodek ha,tapi honestly from deep in my heart..her design suma awesome and she is very talented,ok?To those yang terpikat dengan her card, feel free visit her blog:NASUHA

6 comments on "Nasuha's Giveaway"

abcdef on December 11, 2009 at 3:49 PM said...

nsbla aku x mkn coklat

Isma said...

ko tak makan coklat ke?ish2 rugi arr ko

abcdef on December 12, 2009 at 8:48 PM said...

time perlu, cthnye nak hiking, baru aku makan sbb nak instant energy(dgn x bestnye)

Isma said...

yes..chocolate is good as instant energy :)tu aku suka..

lin on May 27, 2010 at 9:44 AM said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

鳳梨酥Blue on June 7, 2010 at 3:00 PM said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal