Friday, December 11, 2009

KIA Forte..

Posted by emaduel at 8:46 PM
Yeay..hari ni aku sebagai rakyat selangor yang bekerja untuk selangor bercuti dengan seronoknye...haha..Pagi2 lagi aku da keluar rumah...jalan2 with my sis and my oficemate..aku jalan2 cari supplier for my next project...what project?i can't tell it yet..just wait n see...so stay tune :) serius..hari ni panas gile kan?panas terik sampai aku pening gile...oh..guys,i just want to share with all of you my current addiction..see in the picture?Aku set the picture as my wallpaper lagi tu..korang tau ke keta ape tu?tu la KIA FORTE..yeah..this is my current addiction..

Ada tak sape2 yang boleh bagi aku keta ni?hahaha..memang bertuah badan la macm tu..Bile tgk fuel consumption nye 7L at 100km for urban and extra urban..im thinking this car not bad..and aku suke sangat tengok interior design nye..it looks elegan and ada class..hehe...This car comes with 6 different color and i want to choose Spicy Red...bole ganti bawang merah sekarang..:) ye2 je aku ni..haha..eh korang jangan ingat aku ni bukan pinky fan yang tegar tapi dalam banyak2 color yang ada, merah tu la color yang paling hampir dengan pink..If it has pink color, for sure it will be the 1st and last choice.To those interested with this model..come check it out what the specs of this model..Click the image to enlarge...


p/s:Mari la kite bekerja dengan lebih gigih untuk mendapatkannye satu..yeah!

9 comments on "KIA Forte.."

yantie on December 12, 2009 at 10:42 AM said...

Good luck isma! nnt boleh bawak aku jenjalan kat KL bila aku naik KL nanti ye..=)

Isma said...

ok no prob...doa2 kan la aku..
kalo dalam mase terdekat ni,aku bawak ko jalan2 naik bawang merah je la :)

DaZzlingLilLy on December 12, 2009 at 11:21 AM said...

i tgk iklan kt tv lawa jugak forte ni kan

Isma said...

yup...memang..cun melecun...hehe

abcdef on December 12, 2009 at 8:37 PM said...

aku da test drive....mmg gagah la kete nii....tp aku cek forum, maintenance tgi hu3

Akimbo on December 12, 2009 at 10:05 PM said...

wow,merahnya!do ur best k..
i pun nak ikut u jalan2 nanti..heee..

Isma said...

abc..memang kete import sume maintenance nye tinggi kan?

akimbo...bole2..ikut jalan2..topup la sikit2..hehe

abcdef on December 13, 2009 at 12:27 AM said...

toyota & honda maintenance lbh murah sbb faktor realibiliti x mnjd isu & spare part sng nak jumpe compare ngn kia...even mercedez benz pon x smhl mana

Isma said...

yeke?tapi aku try tanye member aku yang keje kat kia..die kate ok je..hahaha..takpe la..tutup mate je la..lala

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal