Saturday, December 12, 2009

Spend Time Together

Posted by emaduel at 10:05 PM
Today tak ada ape2 aktiviti sangat..so i just be a driver to my sisters...sorang ajak aku gi kenduri kawen her bestfren and sorang lagi ajak aku bershopping..korang teka..aku akan ikut yang mane?shopping?nope..im not a bad sis;tinggalkan adek nye sorang2..yes aku jadi driver to both of them..teruk kan?tengah hari we went to syima's wedding..theme:pink..wee..itulah saya sangat teruja untuk pergi..tapi tak dapat nak bergambo ngn pengantinnye because my sis need to go back to work..mase nak balik tu..pegh..kete kena block la..dorang ni..nak park tu park arr betul2..da satu keje adek aku mintak tolong the deejay tuk announce sape nye keta yang block my Bawang Merah..Dalam mase tunggu tu,nak hilankan rase marah kiteorang bergamba...seronok..da lame kiteorang tak bergamba sama2...on the way nak hantar adek aku keje pun,we still snap pictures kami bertiga..i just felt happy because i think today we spent a great time together..enjoy the picture,guys..

Then,after hantar ela keje aku and engah gi shopping barang2 die sbab die dapat keje baru.Tu la banyak benda die beli..over gile..kasut,perfume,baju and tudung..Mase nak balik tu lalu kat tepi mesin timbang tu,tbe2..eh jom timbang la..After masuk 20sen...ha??ape ni??waa..aku yang sangat teruja...haha..i'll tell u in next entry.. :)

p/s:Happy Weekend :)

2 comments on "Spend Time Together"

LORD ZARA 札拉 on December 13, 2009 at 11:12 PM said...

hehehe~

dah lama tak drive ke sana ke mari~

Isma said...

hehehe..ye sangat penat menjadi driver ni :)

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal