Tuesday, January 5, 2010

Celebrate New Year @ The Woods Resort Ulu Yam

Posted by emaduel at 10:33 PM
Guys,miss me?hehe ada ke orang yang rindu aku ni?
Here i just update apa yang da terjadi for a past week..walau da lambat aku tetap nak update..better late then never :)

Kepada sesiapa yang tahu aku celebrate new year at Ulu Yam, gathering with my classmate ex-UMP..


1 jan'10-730 am
Geng2 selatan da sampai kat Petronas Ulu Kelang..sekarang tengah tunggu geng2 pantai timur..sambil2 tu cik organizer sibuk la duk call2 kawan2 nye yang lain..update dari semua orang..

830 am
Geng2 pantai timur da sampai petronas taman melati...update yang lain skali..yang lain bole pergi sendiri..so ok la..kite gerak

900 am
Berhenti breakfast jap...then terus naik ulu yam..

1000 am
sampai destinasi..check in..buat bayaran..amek kunci chalet..and bawak barang2 ke chalet..mak aihh jauh gile chalet..merentasi 2 jambatan..naik bukit..naik anak2 tangga..perghh da lama da tak excersice ni..bile cek2 chalet..alamak tak best la...poor maintenance..tapi gamba tetap kena maintain...hehe..hmm after da check2 chalet semua..overall just ok la..sape2 yang berminat dengan ketenangan dan kehijauan,yes this is the place..siap ada pokok2 buah lagi..

Our activity start at evening with bola tampar air and polo air..bessttt...berendam dalam air yang sejuk tu sampai kejang2 kaki,ok?

Malam tu our activity start with makan dlu..semua lapa..jadi makan la dlu BBQ set(nasi+ayam+sosej+coselow and air)..then kami main teka2 sampai la larut malam..semau da tak larat..nak tido tapi before tido tu suma pakat makan supper dlu..serius lapa gile..


2 jan'10
pagi2 kul 8am aku da keluar chalet..malas sbenarnye sbab atas bukit tu sejuk sampai ke tulang sum-sum..tapi nak kena check breakfast da siap ke belum.,.o da siap la..pagi ni kami makan nasi lemak...setapp..diteruskan dengan activity menari poco2..sudah lama tak praktik suda lupa...


one thing buat aku terharu,kawan2 aku sungguh sporting untuk menari poco2 jugak..yang macho2 pun nari sama..guys,u rock!(masih tunggu gamba menari poco2 dari kawan2 tapi tak ada lagi la)..


12tghari..bersurai..before balik..jom snap pictures..

Guys,i am looking fwd to see u in 2012 as planned..masa tu mesti ramai dari kita yang da kawen kan?tak pun da ada anak..see u in 2012..



p/s:Obstacle is nothing if we stick together....

5 comments on "Celebrate New Year @ The Woods Resort Ulu Yam"

inikedaizi on January 6, 2010 at 8:41 AM said...

memang best hehe...seronokkk...nak lagi...x sabor nk tgu 2012 laa

DaZzlingLilLy on January 6, 2010 at 10:04 AM said...

bestnya wta gathering dgn kawan2

pidaus on January 6, 2010 at 10:35 AM said...

best2...
looking foward for 2012 gathering..
mesti kt pulau ek??
igt sorg seringgit setiap hari..
so 2thun dh jadi RM730..

Isma said...

zi..yes im ecited to 2012 gathering..ehehe

dazlinglily..yes,memang best..teringat zaman2 belajar dlu

pook..yup thanks for the reminder :)

Anonymous said...

akak, jeles nya tgk pic sume2... hehe.. mst seronok kn coz dpt lepas rindu... erm, 2012?? wa..nk wt gathering lg ke ni??

-syira-

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal