Friday, January 15, 2010

Separuh Jiwaku Pergi

Posted by emaduel at 8:25 AM
Morning guys :)

Benar ku mencintaimu
Tapi tak begini
Kau khianati hati ini
Kau curangi aku
Kau bilang tak pernah bahagia
Selama dengan aku
Itu ucap bibirmu
Kau dustakan semua
Yang kita bina
Kau hancurkan semua


Haha..intro je da jiwang macam ni..Tak boleh blah betul..Hmm..Actually nothing to say just wanna say hi to other blogers and readers..Oh today as usual sambil2 nak siap gi kerja i dengar MHI..ada a few discussion yang menarik minat i...

Wardina ada tanye a few callers.Antaranya:

1. Siapa yang akan cepat mengalah..Lelaki or Perempuan..
2. Kalau u all merajuk how he/she nak pujuk u?

Come,share with me..Nak tau la jugak yr experience :)

5 comments on "Separuh Jiwaku Pergi"

nn on January 15, 2010 at 12:50 PM said...

tak semua perempuan/lelaki macam ni tapi generally kebanyakannya

perempuan senang merajuk tapi senang dipujuk sebab dah memang perempuan hati lembut sikit.

lelaki pulak susah nak merajuk sebab ego tapi bila dah merajuk pun susah nak pujuk sebab ego.

last2 nanti bila perempuan dah xlarat nak pujuk lelaki perempuan tu pulak yang merajuk. last2 lelaki yang kena pujuk perempuan. haha

~Ana Mujahid~ on January 18, 2010 at 9:39 PM said...

=)) isma...jgn pergi..ekekeke

pada ana, same aje kot laki pompuan..dua-dua ade ego, dua-dua jugak mengade-ngade...bertimbang rasa la..

kalo separuh jiwamu pergi, hold tight the another half. Simpan elok2, moga separuh yang hilang itu akan tertampung oleh jiwa yang ditakdirkan utk kite...

Isma said...

nn..saya sokong...end up laki yang kena pujuk perempuan..haha

ana...thanks a lot..
nasihat yang bermakna di kala2 tengah lemah macm ni :D

abcdef on January 21, 2010 at 12:19 AM said...

ala pujuk sket2 nnt lembutla girl tu he3

AmiEr SidhQie on February 8, 2010 at 2:37 AM said...

Wardina ada tanye a few callers.Antaranya:

1. Siapa yang akan cepat mengalah..Lelaki or Perempuan..
LELAKI

2. Kalau u all merajuk how he/she nak pujuk u?
BELIKAN SAYA HADIAH. ;)

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal