Wednesday, December 16, 2009

BONUS...BONUS

Posted by emaduel at 9:11 PM
It almost end of the year now....cepat la..bile la nak dapat ni?tangan da gatal ni...kaki ni pun da tertarik2 je nak jalan2 shopping..weee...bile la ni nak dapat BONUS ni..waaa.....jiwa ku da tak keruan menanti mu..oh bonus....cepat la..lame da tunggu ni..hahaha..nampak sangat la sangap nye..haha...

See?Your face after Bonus :

Bonus aku?Emmmmm..boleh la


Aku punya?Boleh la..not bad

More than expected..gile ah

Huh..ciput jek!

Ni rasa macam nak tembak je bos aku yang bagi bonus ciput ni!

Aku lagi teruk...tak dapat langsung..uwaaaaa


We are waiting for BONUS!!!!We want bonus!


Ke aku sorang je jakun tunggu bonus ni...weee...tak kire la jakun ke ape ke..apa yang aku tau,aku da berangan2 ape yang aku nak beli guna duit bonus nanti..haha..mintak2 la dapat..Guys,what do u wish to get use duit BONUS?Come,share with me :)

15 comments on "BONUS...BONUS"

abcdef on December 16, 2009 at 10:49 PM said...

aku bwk famili aku g holiday 3 hari weekend ni pki bonus...sng cite, next week dgn otomatiknye bonus tu da x wujud kat dunia ni lg wakaka

yuyuEyuliAnayusOf on December 16, 2009 at 11:10 PM said...

wah, bestnye suping..
sgt3 jeles niey.. hehe

Isma said...

wahh abc..ko bawak jalan gi mane tu..nak itut...hehe

yuyuEyuliAnayusOf..hehe..jom2 shopping same2..simpan duit semate2 nak shopping bnyak2 mase bonus..haha

DaZzlingLilLy on December 17, 2009 at 9:36 AM said...

bonus kitorang kali ni sikit jer..huhu..tapi tetap syukur...hehe..wah bestnya nk shopping..

=MissRynn= on December 17, 2009 at 3:53 PM said...

hi.. bonus?? xdgr berita lg.. waa..

Isma said...

dazling lily,takpe kalo sikit at least ader kan?tapi i rase i nye lagi sikit..jom arr kite bershoping..huhu

miss rynn...huhu..saba2....

nn on December 18, 2009 at 12:20 AM said...

gambar orang utan first tu comel nyaaa :DDDDDDD

isma said...

hehe...mintak2 la dapat bonus macm tu..leh la wat muka secomel orang utan tu..ehhe

yantie on December 21, 2009 at 1:19 PM said...

aku pun tengah tunggu bonus..bila la mau masuk akaun..nak gi pre-honeymoon ni kat teluk cempedak..haha..

Isma said...

waa yantie...ader pre-honeymoon ek?
tak penah dengar lagi..hoho..sonoknye nak ikut bole :D

abcdef on December 22, 2009 at 12:38 AM said...

alamak aku da blk baru terbace komen ko...x dapekla ko nak ikut hi2

Isma said...

ko memanggggg..memang suke tinggalkan aku kannnn??
eh cop..maknenye ko dapat bonus ke?

Nurul Iyzah on December 23, 2009 at 3:28 PM said...

As goven servant, RM500 for this year, i do prepare some baby stuff...

Isma said...

waa...bnyak gak tu iyzah...hehe..good2..baby girl or baby boy :D

Isma said...

bonus ku kuar nxt wik..uwaaaa...
lambatnye..pls i need therapy..pls...

 

EmaDuel Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal